Zelfverzekerd het nieuwe jaar in?!


De kinderen zijn weer thuis tijdens de lockdown… geen gemakkelijke opgave voor jou als ouder! Hoe organiseer je thuisonderwijs of de zorg voor je peuter naast je eigen baan? Maar misschien nog wel een belangrijkere vraag: hoe houd je het thuis gezellig met elkaar?

Als je veel tijd met elkaar doorbrengt, kan dat voor extra spanningen zorgen. Misschien word je je nu wel meer dan ooit bewust van de strijd die je steeds weer ervaart in de opvoeding van je kinderen. Dat kunnen we ons goed voorstellen! Hoe graag je je kinderen ook alle liefde wilt geven, dat is niet altijd makkelijk. Daar willen we je dan ook graag bij helpen.

We hebben een webinar ontwikkeld met als thema: ‘Liefdevol bijsturen’. el Het zal je ogen openen om dingen anders aan te pakken en makkelijker te maken in jouw gezin. Dat kun jij toch ook wel goed gebruiken, juist in deze tijd?

Al vele ouders gingen je voor. Maak jij ook de goede keuze om één avond van je tijd te investeren? Het gaat een groot verschil maken in je gezin! Je zult je veel zekerder gaan voelen in de opvoeding van je kinderen. Laat ons je helpen om het jaar goed te beginnen door je kinderen nog meer lief te hebben en meer ontspannen op te voeden!

Meer informatie

Direct aanmelden