Seminars in Coronatijd

Hoe kun je ouders ondersteunen in de opvoeding in deze Coronatijd? Het kan voor mensen ongemakkelijk voelen om naar een seminar toe te komen waar meerdere mensen bij elkaar komen. Of het kan voor jou als kerk of organisatie lastig zijn om een seminar te organiseren in verband met geldende Coronamaatregelen. Daarom bieden wij vanuit Gezinsfundament de mogelijkheid aan om een online seminar te organiseren. De voordelen:

  1. Mensen kunnen de avond vanuit huis bijwonen. Ze hoeven dus geen oppas te regelen. Zelfs als ze in thuis-quarantaine zijn of tot een kwetsbare doelgroep behoren, kunnen ze veilig deelnemen.
  2. Er is toch er persoonlijk contact en mogelijkheid voor discussie.
  3. Jij als organiserende partij hoeft je niet bezig te houden met de techniek, dat doen wij voor je. Het enige dat je hoeft te doen is mensen uitnodigen.
  4. De invulling van een seminar is hetzelfde als bij een regulier seminar. Er wordt inhoudelijke input gegeven over een door jou gekozen onderwerp (alle mogelijke onderwerpen vind je hier).  Er is ruimte om vragen te stellen en tevens is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.
  5. Je spaart de reiskosten van onze spreker uit.
Ervaring van een deelnemer
Maayke (moeder van twee zoontjes van 5 en 6 jaar): “Het was een zeer inspireerde avond (ondanks dat het een online bijeenkomst was vanwege Corona). Imke de passie die je hebt op het vlak van opvoeding dat inspireerde me enorm maar ook de rust van je stem.”

 

Wil je meer informatie of heb je interesse om een online seminar te organiseren? Bijvoorbeeld voor een kring van je kerk of voor een groep vrijwilligers binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op!

Ben jij een ouder en zou je graag een seminar bijwonen maar wordt er in jouw omgeving niets georganiseerd? Neem dan eens een kijkje bij onze online cursussen!

Bekijk cursussen