Seminar: Hechting

Een goede hechting is erg belangrijk voor kinderen. Het vormt de basis waardoor kinderen zich kunnen gaan ontwikkelen. Maar wat is hechting eigenlijk precies en hoe kun je er als ouder voor zorgen dat je kinderen zich goed hechten? Hoe kun je herkennen of jouw kind goed gehecht is?

Op deze vragen gaan we in tijdens het seminar Hechting, dat we op vrijdag 27 oktober 2017 verzorgen tijdens de mamaochtend in de Sionskerk in Nunspeet. Het seminar wordt gegeven door onze ontwikkelingspsychologe, Imke Wijnhorst, MSc. Imke combineert Bijbelse en wetenschappelijke inzichten en geeft praktische tips die je direct kunt toepassen. Gedurende de ochtend is er tevens gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere ouders, door met elkaar in kleine groepjes in gesprek te gaan aan de hand van stellingen. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen.

We verzorgen tevens een boekentafel met inspirerende boeken rondom de (geloofs)opvoeding van kinderen die je direct aan kunt schaffen. Je kunt de boeken contant betalen of door het invullen van een machtigingskaart. Voor een machtiging hebben we je IBAN-nummer nodig, dus zorg dat je dit bij je hebt (ter info: dit staat ook op je bankpas). Ook is het mogelijk de boeken aan te schaffen via onze website.

Naast ouders zijn ook andere geïnteresseerden, bijvoorbeeld grootouders of mensen die met kinderen werken, van harte welkom. Om 9:45u is er een inloop met koffie en thee en om 10:00u beginnen we. De ochtend duurt tot circa 11:30u. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis, wel is er gelegenheid een donatie te doen voor het werk van Stichting Gezinsfundament.

We hopen je te zien op 27 oktober in Nunspeet!