Seminar Hechting in Katwijk aan Zee


In verband met het Coronavirus, is dit seminar komen te vervallen.

In het voorjaar van 2020 zal Imke Wijnhorst, MSc., ontwikkelingspsychologe van Gezinsfundament, weer twee seminars verzorgen bij de Hervormde gemeente Katwijk aan Zee. In 2017 en 2018 heeft ze dit ook gedaan en werden de avonden goed bezocht. De avonden zullen plaatsvinden op 14 april en 12 mei. De avond op 12 mei 2020 staat in het teken van het thema Hechting.

Een goede hechting is erg belangrijk voor kinderen. Het vormt de basis waardoor kinderen zich kunnen gaan ontwikkelen. Maar wat is hechting eigenlijk precies en hoe kun je er als ouder voor zorgen dat je kinderen zich goed hechten? Hoe kun je herkennen of jouw kind goed gehecht is? Wat kun je er aan doen als je kind niet goed gehecht is? Op deze en andere vragen over het thema Hechting, zal Imke gedurende deze avond ingaan.

Iedereen is van harte welkom op 12 mei in Het Anker, Voorstraat 74, om deze avond bij te wonen. Ook als je niet uit deze kerkelijke gemeente komt, ben je welkom. Om 19:30u staan de koffie en thee klaar en om 19:45u hopen we te beginnen. Neem gerust vrienden, familie of bekenden mee, je hoeft je niet aan te melden. Tijdens de avond is er ook ruimte om in groepjes met elkaar in gesprek te gaan en om vragen stellen. We hopen je dan te zien!

Over de andere avond die zal plaatsvinden op 31 maart over de Geloofsopvoeding, vind je hier meer informatie.