Seminar Geloofsopvoeding in Katwijk aan Zee


In verband met het Coronavirus, is dit seminar komen te vervallen.

In het voorjaar van 2020 zal Imke Wijnhorst, MSc., ontwikkelingspsychologe van Gezinsfundament, weer twee seminars verzorgen bij de Hervormde gemeente Katwijk aan Zee. In 2017 en 2018 heeft ze dit ook gedaan en werden de avonden goed bezocht. De avonden zullen plaatsvinden op 14 april en 12 mei. De avond op 14 april 2020 staat in het teken van de Geloofsopvoeding.

Als christelijke ouders willen we onze kinderen graag opvoeden met het geloof. Dit is één van de redenen waarom ouders in de Hervormde gemeente hun kinderen laten dopen. God belooft dat Hij onze kinderen zal onderwijzen (Jesaja 54:13), maar toch hebben ouders daar ook een rol in. Toch kun je je afvragen: hoe doe ik dat dan? Kinderen opvoeden op zich vraagt al veel van jou als ouder, hoe geef je ze ook nog iets van het geloof mee? Tijdens deze avond ontdek je dat je eigenlijk al meer aan geloofsopvoeding doet dan je zelf beseft. Je ontdekt hoe je het geloof voorleeft en je krijgt leuke ideeën die je in de praktijk kunt toepassen, zodat het geloof iets leuks en aantrekkelijks wordt voor jouw kinderen!

Iedereen is van harte welkom op 14 april in Het Anker, Voorstraat 74, om deze avond bij te wonen. Ook als je niet uit deze kerkelijke gemeente komt, ben je welkom. Om 19:30u staan de koffie en thee klaar en om 19:45u hopen we te beginnen. Ook je vrienden, familieleden en bekenden zijn welkom, aanmelden is niet nodig. Tijdens de avond zal Imke input geven maar is er ook ruimte voor gesprek met elkaar en kun je vragen stellen. We hopen je dan te zien!

Over de andere avond die zal plaatsvinden op 14 april over het thema Hechting, vind je hier meer informatie.