Over ons

Gezonde en goed lopende gezinnen, waarin kinderen tot bloei komen en ouders genieten van het ouderschap; daarin investeert Gezinsfundament! Het is Gods plan dat kinderen opgroeien in Zijn liefde: “Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben.” (Johannes 10:10b). Alle ouders gunnen hun kinderen het beste, maar niet iedereen weet hoe dat te geven. Uit onderzoek blijkt dat ruim een kwart van de ouders zich wel eens zorgen maakt over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van hun kinderen. Bovendien voelt bijna zeventien procent zich incompetent als opvoeder.

Daarom rust ik (aanstaande) ouders en verzorgers toe om een stevig fundament te leggen voor hun gezin van waaruit zij hun kinderen kunnen geven wat nodig is voor een goede ontwikkeling. Gezinsfundament biedt vernieuwende inzichten, inspiratie, praktische tips en ondersteuning op het gebied van de ontwikkeling en opvoeding van kinderen, gebaseerd op Bijbelse principes en wetenschap. De focus ligt op kinderen in de leeftijd tot en met twaalf jaar. Op de website van Gezinsfundament vind je blogs met praktische informatie over opvoeding en ervaringsverhalen.

Over mij
Mijn naam is Imke Wijnhorst, ik ben ontwikkelingspsychologe. Na mijn studie ontwikkelingspsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik een Bijbelschool gevolgd waarin de focus lag op kinderen. Bovendien heeft zij veel ervaring in het werken met kinderen, enerzijds door kinderkampen en kinderwerk in de kerk, anderzijds in mijn werk als psychologe. In 2015 ben ik gestart met Gezinsfundament, om ouders te inspireren over opvoeding. Inmiddels ben ik ook zelf moeder van een zoontje. Het is mijn passie dat gezinnen tot bloei komen, zodat ieder kind zal opgroeien met een glimlach op het gezicht en Gods liefde leert kennen!

Foto van Imke Wijnhorst

Gezinsfundament is een handelsnaam van Wijnhorst Ontwikkelingspyschologie, mijn eigen onderneming. Meer informatie over mij vind je op mijn eigen website.