Online dagboekje: Overwinnaars!


Ben jij net als veel andere ouders zoekende hoe je invulling kunt geven aan de geloofsopvoeding van je kinderen? Dan is dit wat voor jullie! Gezinsfundament ontwikkelde een online dagboekje. Als je je aanmeldt, ontvang je wekelijks een mail met daarin enkele Bijbelgedeeltes en diverse leuke opdrachtjes, knutsels, kleurplaten en/of liedjes om samen met je kinderen mee aan de slag te gaan. Zo heb je heel eenvoudig een wekelijkse invulling voor een gezinsmoment rondom de Bijbel. Door het dagboekje heen mogen kinderen leren dat ze samen met Jezus mogen leven als Overwinnaars.

Een stukje voor je kinderen:

Hallo jongens en meisjes,

Super leuk dat je dit dagboekje gaat volgen! God wil namelijk van jou een overwinnaar maken! Het is super gaaf om overwinnaar te zijn bij voetbal of bij turnen. Als je kampioen wordt, dan juichen we met z’n allen voor je! Maar nog veel gaver is het om overwinnaar te zijn in je leven. Waar denk jij aan bij ‘overwinnaar zijn’?

Overwinnaar word je niet alleen door heel hard je best te doen. Daar zijn meer dingen voor nodig. Bij God werken dingen soms anders dan je denkt. Het is een soort geheime code die je moet invoeren om een slot te kraken. Zelf heb ik die geheime code al ontdekt en ik wil hem jou graag vertellen in dit dagboekje! Het bestaat op dit moment uit 7 delen, maar misschien gaan er nog meer bij komen. Als je ze allemaal leest, dan ben je helemaal klaar om een overwinnaar te zijn! Doe je mee?

Groetjes, Imke