Nieuwe stappen

Gezinsfundament (436)Voor een gedeelte van ons land zit de vakantie er morgen al weer op. We hopen dat je een goede vakantie hebt gehad. Misschien ben je op vakantie geweest met je gezin, of gewoon lekker thuis. Waarschijnlijk heb je extra tijd kunnen doorbrengen met je kinderen. Hopelijk was het fijn en hebben jullie er met elkaar van kunnen genieten en plezier kunnen maken. Van Gezinsfundament hebben we, naast dat we lekker van onze vakantie hebben genoten, ook verder gewerkt aan verschillende nieuwe dingen. Vanaf september gaan we een aantal nieuwe stappen zetten. Op onze website hebben jullie hier mogelijk al iets van gezien. Er zijn een aantal nieuwe pagina’s toegevoegd, onder andere over webinars en ons online spreekuur.

Vanaf september zullen we gaan starten met het geven van live webinars. Dit zijn seminars die je via het internet kunt bijwonen. Erg makkelijk, gewoon vanuit huis, waardoor je geen oppas hoeft te regelen! Je registreert je van tevoren en op het moment dat het webinar start, log je in. Op dat moment zal onze christelijke ontwikkelingspsychologe, Imke Wijnhorst MSc., input geven over een onderwerp. Het eerste webinar, dat plaatsvindt op dinsdag 27 september om 20:00 uur, gaat over het voorkomen van een machtsstrijd. Gedurende ongeveer een uur krijg je informatie over dit onderwerp en is er uitgebreid tijd voor het stellen van vragen en het bespreken van zelf ingebrachte casussen.

Daarnaast starten we in september met een maandelijks online spreekuur. Op dinsdag 13 september tussen 20:00 en 21:00 uur vindt het eerste spreekuur plaats. Wanneer je gedurende dat uur op onze website komt, verschijnt onder in beeld een chatvenster. Je kunt dan direct je vragen stellen aan Imke, onze christelijke ontwikkelingspsychologe. Alleen zij krijgt je vragen te zien, wat je deelt blijft privé. Dus heb je vragen of zit je ergens mee op het gebied van opvoeding, gezin en/of geloof, kom dan tijdens het spreekuur naar onze website.

Ook nieuw op onze website is de pagina ‘Agenda‘. Hier vind je in één overzicht al onze geplande activiteiten. Je ziet er wanneer we webinars geven, waar deze over gaan en een link om je hiervoor aan te melden. Je vindt er wanneer ons eerstvolgende online spreekuur is. Bovendien zie je er wanneer we weer een seminar geven en waar deze plaatsvindt. Bij ‘Meer informatie’ vind je verdere uitleg over het onderwerp van de avond, hoe laat het begint en een kaartje waarop je gemakkelijk kunt zien waar het is.

Wij hopen dat jij ook na de vakantie tijd wilt blijven investeren in je gezin. Dat kan door regelmatig leuke dingen te doen met je kinderen. Door regelmatig wat extra aandacht voor ze te hebben en naar hun verhaal te luisteren. Maar ook door bijvoorbeeld het volgen van een webinar, het bijwonen van een seminar of door je opvoedvragen te stellen tijdens ons online spreekuur. Daar ontvang je inspiratie waarmee je jouw gezinsleven op een hoger niveau kunt brengen. We hopen je te ontmoeten op één van onze activiteiten!