NIEUW: online cursussen!


Pas hoorde ik een vriendin van me vertellen dat ze op zoek was naar een christelijke opvoedcursus en dat ze het best lastig vond die te vinden. Nu kan ze stoppen met zoeken, want vanaf vandaag kun je die bij Gezinsfundament volgen en nu tijdelijk zelfs met 25% korting!

Waarover?

De afgelopen jaren hebben we vele gezinnen mogen helpen met onze kennis en ervaring over diverse onderwerpen, met name over de geloofsopvoeding en over hoe je je kinderen liefdevol bijstuurt (grenzen stellen, machtsstrijd voorkomen, zelfbeheersing aanleren, verantwoordelijkheid leren). Ouders zijn ons dankbaar voor de veranderingen die hebben plaatsgevonden in hun gezinnen. Meer rust in het gezin, of meer plezier in de geloofsopvoeding… fantastisch om dit te mogen bieden!

Al deze kennis en wijsheid hebben we daarom samengevoegd in twee overzichtelijke online cursussen. Ouders en opvoeders die een verlangen hebben hun kinderen bekend te maken met de liefde van Jezus en ze willen leren om zelf een relatie met Hem op te bouwen, leren daar alles over in de cursus Geloofsopvoeding. Ouders en verzorgers die strijd ervaren met hun kind, een kind hebben dat snel boos wordt, geen ‘nee’ verdraagt of zoekende zijn hoe ze hun kinderen verantwoordelijkheid kunnen leren, zijn gebaat bij de cursus Liefdevol bijsturen.

Bijbelse grondslag

Niet alleen de cursus Geloofsopvoeding maar ook die van Liefdevol bijsturen heeft een christelijke grondslag en is gefundeerd op de Bijbel. Wist je dat er in de Bijbel meerdere gedeelten zijn te vinden over het bijsturen van je kinderen? In de cursus Geloofsopvoeding geven we je ook tips voor leuke kinderbijbels, Bijbelse spelletjes, voorleesboekjes en een dagboekje voor ouders.

Hoe werkt het?

De cursussen bestaan voornamelijk uit filmpjes van zo’n 10 tot 15 minuten per onderwerp. Gemakkelijk dus om te bekijken, ook al heb je niet zo veel tijd. Daarnaast staan bij veel onderwerpen aanvullende tips en wordt ieder onderwerp afgesloten met een aantal vragen die je aan het denken zetten over de situatie in jouw gezin. Je kunt deze vragen ook gebruiken als onderwerp voor gesprek met je partner.

Beide cursussen volg je in je persoonlijke leeromgeving op onze website. Dit kan op je eigen computer, tablet of telefoon, zolang je maar verbinding hebt met internet. Thuis of onderweg, dat maakt niet uit. Er wordt automatisch bijgehouden waar je bent gebleven, ideaal! Je hebt na aanschaf een jaar lang toegang tot het cursusmateriaal, dus je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt. šŸ˜‰

Korting

Omdat we erg dankbaar zijn voor de mogelijkheid om deze cursus aan te bieden, geven we je graag korting! Met de kortingscode STARTĀ krijg jeĀ 25% kortingĀ op de cursussen. Deze code is gelding tot en met 31 oktober 2019. Start daarom vandaag nog met jouw online cursus!

Bekijk cursussen