Meerdere seminars in Makkum

De Protestantse Gemeente Makkum heeft ons uitgenodigd om In het voorjaar van 2018 drie avonden te komen verzorgen. Een erg leuke gelegenheid om een gedurende meerdere avonden met een groep mensen dieper in te gaan op diverse thema’s rondom de opvoeding. De data waarop de avonden plaatsvinden en de bijbehorende onderwerpen zijn:

  • Maandag 9 april 2018: Grenzen stellen – basis.
    Je leert onder andere twee technieken waarmee je  een machtsstrijd met je kinderen kunt voorkomen.
  • Dinsdag 8 mei 2018: Grenzen stellen – verdieping.
    We gaan praktisch aan de slag met wat we op 9 april hebben geleerd.
  • Donderdag 7 juni 2018: Geloofsopvoeding.
    Je ontdekt wat écht belangrijk is om je kinderen mee te geven en hoe doe je dat praktisch doet.

De avonden worden verzorgd door onze christelijke ontwikkelingspsychologe, Imke Wijnhorst MSc. Zij zal informatie en praktische tips geven over de onderwerpen vanuit een combinatie van Bijbelse en wetenschappelijke inzichten. Daarnaast is er iedere avond tijd om in groepjes met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van stellingen en op die manier ervaringen uit te wisselen met elkaar. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De avonden vinden plaats in ‘Kerkelijk centrum ’t Anker’, Buren 17 in Makkum. Om 19:45u staan koffie en thee klaar en we beginnen om 20:00u. De avonden zijn vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig. Ouders, maar ook andere geïnteresseerden, zoals opa’s en oma’s of mensen die met kinderen werken, zijn van harte welkom. We verzorgen tevens een boekentafel met inspirerende boeken die je direct aan kunt schaffen. Je kunt de boeken contant betalen of door het invullen van een machtigingskaart. Ook is het mogelijk de boeken aan te schaffen via onze website.

Het zou leuk zijn als je alle drie de avonden komt, maar het is ook mogelijk om slechts één of twee avonden bij te wonen. Wel raden we aan om sowieso de avond over de basis van het grenzen stellen bij te wonen, als je ook de verdiepingsavond bij wilt wonen. Gedurende de verdiepingsavond, gaan we namelijk praktisch aan de slag met de dingen die we tijdens de eerste avond hebben geleerd.

We hopen je te ontmoeten in Makkum!