Meerdere seminars in Groningen

In het seizoen 2017-2018 heeft De Stadskerk uit Groningen ons uitgenodigd om vijf avonden te komen verzorgen. Een erg leuke gelegenheid om een seizoen lang met een groep ouders dieper in te gaan op diverse thema’s rondom de opvoeding. De data waarop de avonden plaatsvinden en de bijbehorende onderwerpen zijn:

  • 25 september 2017: Geloofsopvoeding
  • 6 november 2017: Grenzen stellen
  • 29 januari 2018: Echtscheiding
  • 26 maart 2018: Ontwikkelingsfases
  • 4 juni 2018: Seksualiteit

De avonden worden verzorgd door onze christelijke ontwikkelingspsychologe, Imke Wijnhorst MSc. Zij zal informatie en praktische tips geven over de onderwerpen vanuit een combinatie van Bijbelse en wetenschappelijke inzichten. Daarnaast is er iedere avond tijd om in groepjes met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van stellingen en op die manier ervaringen uit te wisselen met elkaar. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De avonden vinden plaats in het gebouw van de Stadskerk | VBG aan de Friesestraatweg 221 te Groningen. Om 19:15u staan de koffie en thee klaar en om 19:30u beginnen we. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis, gedurende alle avonden is er gelegenheid om een donatie te doen voor het werk van Stichting Gezinsfundament. Ouders, maar ook andere geïnteresseerden, zoals opa’s en oma’s of mensen die met kinderen werken, zijn van harte welkom. Het zou leuk zijn als je er alle vijf de avonden bij bent, maar het is ook mogelijk om slechts één of enkele avonden bij te wonen.

We verzorgen tevens een boekentafel met inspirerende boeken die je direct aan kunt schaffen. Je kunt de boeken contant betalen of door het invullen van een machtigingskaart. Voor een machtiging hebben we je IBAN-nummer nodig, dus zorg dat je dit bij je hebt (ter info: dit staat ook op je bankpas). Ook is het mogelijk de boeken aan te schaffen via onze website.

We hopen je te ontmoeten in Groningen!