Meerdere seminars in Culemborg

In het najaar van 2017 heeft Gemeente De Schuilplaats uit Culemborg ons uitgenodigd om drie avonden te komen verzorgen. Een erg leuke gelegenheid om een gedurende meerdere avonden met een groep mensen dieper in te gaan op diverse thema’s rondom de opvoeding. De data waarop de avonden plaatsvinden en de bijbehorende onderwerpen zijn:

  • 27 september 2017: Geloofsopvoeding
  • 25 oktober 2017: Grenzen stellen
  • 22 november 2017: Vriendelijkheid en dienstbaarheid aanleren aan je kinderen

De avonden worden verzorgd door onze christelijke ontwikkelingspsychologe, Imke Wijnhorst MSc. Zij zal informatie en praktische tips geven over de onderwerpen vanuit een combinatie van Bijbelse en wetenschappelijke inzichten. Daarnaast is er iedere avond tijd om in groepjes met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van stellingen en op die manier ervaringen uit te wisselen met elkaar. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De avonden vinden plaats in een zaaltje aan de Randweg 2 in Culemborg. Om 19:45u staan koffie en thee klaar en we beginnen om 20:00u. De avonden zijn vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig. Ouders, maar ook andere geïnteresseerden, zoals opa’s en oma’s of mensen die met kinderen werken, zijn van harte welkom. Het zou leuk zijn als je alle drie de avonden komt, maar het is ook mogelijk om slechts één of twee avonden bij te wonen.

We verzorgen tevens een boekentafel met inspirerende boeken die je direct aan kunt schaffen. Je kunt de boeken contant betalen of door het invullen van een machtigingskaart. Voor een machtiging hebben we je IBAN-nummer nodig, dus zorg dat je dit bij je hebt (ter info: dit staat ook op je bankpas). Ook is het mogelijk de boeken aan te schaffen via onze website.

We hopen je te ontmoeten in Culemborg!