Meerdere seminars in Bovenkarspel

De Westfriese Evangelie Gemeente (De WEG) uit Grootebroek/Bovenkarspel heeft ons uitgenodigd om in het eerste kwartaal van 2018 twee avonden te komen verzorgen. Een erg leuke gelegenheid om een gedurende meerdere avonden met een groep mensen dieper in te gaan op diverse thema’s rondom de opvoeding. De data waarop de avonden plaatsvinden en de bijbehorende onderwerpen zijn:

  • 8 februari 2018: Geloofsopvoeding
  • 8 maart 2018: Hechting

De avonden worden verzorgd door onze christelijke ontwikkelingspsychologe, Imke Wijnhorst MSc. Zij zal informatie en praktische tips geven over de onderwerpen vanuit een combinatie van Bijbelse en wetenschappelijke inzichten. Daarnaast is er iedere avond tijd om in groepjes met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van stellingen en op die manier ervaringen uit te wisselen met elkaar. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

De avonden vinden plaats aan de Murillostraat 22 in Bovenkarspel. Om 19:45u staan koffie en thee klaar en we beginnen om 20:00u. Ouders, maar ook andere geïnteresseerden, zoals opa’s en oma’s of mensen die met kinderen werken, zijn van harte welkom. Het zou leuk zijn als je allebei de avonden komt. Graag vooraf aanmelden via e-mail bij Tineke Groot: mailgroot@hotmail.com. De kosten bedragen €5,- per avond, wat contant kan worden betaald op de avond zelf.

We hopen je te ontmoeten in Bovenkarspel!