Live webinar: Liefdevol bijsturen


Op donderdag 21 januari geeft onze psychologe, Imke Wijnhorst, een live webinar over Liefdevol bijsturen. Je kunt je aanmelden via onze website. Het webinar start om 20:00u. Naast tips en informatie, is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Een webinar is een seminar waar je thuis achter je eigen computer of tablet aan deelneemt. Ideaal: je hoeft geen oppas te regelen!

Wat is jouw opvoedstijl? Hoe kun je jezelf liefhebben en daardoor ook meer liefde hebben voor je gezin? Waarom hebben kinderen behoefte aan keuzevrijheid en hoe kun je die hen geven? Hoe leer je je kinderen verantwoordelijkheid? Welke vrijheden geef je je kind? Zet je consequenties in? Waarom word je boos op je kinderen? Hoe kun je dat voorkomen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kinderen van binnenuit gemotiveerd raken om zich goed te gedragen? Hoe leer ik hen goede gewoonten aan? Hoe vorm ik hun houding en karakter? Hoe help ik mijn kind om angsten te overwinnen? Hoe leer ik mijn kind nieuwe vaardigheden aan? Deze onderwerpen komen allemaal aan bod!

Ben jij er ook bij?

Meer informatie