Kerstgroet en een persoonlijke vraag aan jou

JoyBeste allemaal,

Wij van Gezinsfundament wensen jullie een vrolijk Kerstfeest, samen met je gezin, familie of anderen die je dierbaar zijn. Een Kerst waarin de blijde boodschap van Jezus’ geboorte centraal staat. Wat een feest is het dat Hij mens werd zoals wij! De plek waar onze Koning op aarde kwam, was in een gezin, een mooie bevestiging van het belang van gezinnen. Ook voor het nieuwe jaar wensen we jullie blijdschap toe. Dat je iedere nieuwe dag zal zeggen: “Dit is de dag die de HEER heeft gemaakt, laten wij juichen en ons verheugen.” (Psalm 118:24) Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om terug te kijken wat het afgelopen jaar heeft gebracht en vooruit te kijken naar wat komen gaat.

Het afgelopen jaar heeft Gezinsfundament zes seminars in kerken mogen verzorgen. Het komende jaar staan er tot de zomer sowieso al acht nieuwe seminars gepland. Ook hebben we in 2016 vanaf september vier webinars gegeven. Dit zullen we in 2017 voortzetten met elke maand een webinar. Door middel van onder andere onze blogs met daarin tips en voorbeelden hadden we afgelopen jaar een berichtbereik van bijna 142.000 via Facebook en ruim 31.000 via Twitter. Onze website is in 2016 bezocht door ruim 6.000 unieke bezoekers. Ook hebben we het afgelopen jaar twee gezinnen mogen coachen bij hen thuis. Dit heeft een groot verschil uitgemaakt in beide gezinnen. Nancy’s zoontje Sem (3 jaar) sloeg en beet haar regelmatig tijdens driftbuien. Sinds de coaching heeft hij geen driftbuien meer gehad door de tips die we Nancy hebben mogen geven over haar benadering van Sem. Lees hier haar hele verhaal.

We zijn gezegend als organisatie dat we dit allemaal hebben mogen doen, mede door alle mensen die hier in het afgelopen jaar aan mee hebben gebouwd. Ook zijn we dankbaar voor het Fonds Cor van der Craats en het SIOC, die ons financieel gesteund hebben. Voor onze werkzaamheden in het komende jaar is nog een bedrag van €2.500,- nodig. Daarom zijn we op zoek naar mensen die blijvend willen meebouwen aan ons werk. Wil jij ons helpen? Dit kan heel makkelijk door via dit machtigingsformulier maandelijks een klein bedrag te geven. Ook is het mogelijk een gift over te maken op rekeningnummer NL12 RABO 0304 8313 60 ten name van Stichting Gezinsfundament in Harderwijk. Hiermee kun jij een verschil uitmaken in gezinnen in ons land!

Met een vrolijke Kerstgroet,

Imke Wijnhorst
Namens Stichting Gezinsfundament