Ik zal Jezus volgen (kinderbijbel)


Er zijn veel kinderbijbels verkrijgbaar, welke kies je om met je kinderen te lezen? Ik kan me voorstellen dat dit een lastige keuze is. Wat maakt die ene kinderbijbel nou anders dan alle anderen? Soms is het misschien een gevoel, of de mooie plaatjes. Maar er is nu een kinderbijbel die echt iets extra’s heeft dat de meeste andere kinderbijbels niet hebben.

‘Ik zal Jezus volgen’ bevat allereerst een heleboel mooie en leuk vertelde bijbelverhalen. Er staan ook verhalen in die in veel andere kinderbijbels niet verteld worden, zoals het verhaal van de vrouw bij de waterput en het verhaal over de eerste kerk. Maar wat deze kinderbijbel vooral speciaal maakt, is dat ieder verhaal wordt afgesloten met een persoonlijke toepassing. Zo leren kinderen hoe ze de lessen uit de Bijbel toe kunnen passen in hun eigen leven en zo Jezus echt kunnen volgen. Dat is wat we uiteindelijk graag willen.

Kortom: een echte aanrader om samen met je kinderen hun geloof te verdiepen! De bijbel is geschreven door Judah en Chelsea Smith, voorgangersechtpaar van een bloeiende kerk in Amerika. Unravel Publishers heeft deze bijbel prachtig vertaald naar het Nederlands. Om hem te bestellen zonder verzendkosten: klik hier. De bijbel is geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Imke