Word ook Gezinslid van Gezinsfundament!

Zie jij om je heen ook ouders worstelen met de opvoeding van hun kinderen? Wellicht heb jij zelf al eens ervaren hoeveel verschil een aantal goede tips dan kunnen maken. Gun je dit andere gezinnen ook? Word dan Gezinslid van Gezinsfundament! Dankzij jouw ondersteuning kunnen wij ouders tips en ondersteuning geven. Daardoor wordt opvoeden voor hen meer ontspannen en kunnen kinderen tot bloei komen.

Zoals in het gezin van Johanna, die opvoeden soms best lastig vond. Haar achtergrond en ervaringen uit het verleden speelden hierin een rol. Ze vroeg zich bijvoorbeeld af hoe ze anders kon reageren dan door boos te worden op haar kinderen bij elk ding wat ze vervelend vond. Na het volgen van één van onze webinars en een persoonlijk gesprek, ervaart ze nu meer rust en balans in haar gezin. De praktische voorbeelden kon ze goed gebruiken.

Help je mee om meer gezinnen deze rust en balans te geven? Een waardevolle investering in de volgende generatie! Als dank sturen wij je regelmatig opvoedtips toe, houden we je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, krijg je af en toe leuke kortingen (bijvoorbeeld op onze cursussen) en kun je kiezen uit verschillende welkomstcadeau’s:

 

 1. Boek: 65 beloften van God voor uw kind. Bijbels dagboek voor ouders.
 2. Boek: Met de ogen en oren open. Als gezin Gods stem ontdekken.
 3. Eenmalig gratis videogesprek met onze psychologe waarin je jouw persoonlijke opvoedvragen kunt stellen.
 4. Eén van onze online cursussen gratis volgen.

JIJ STEUNT ONS… WIJ STEUNEN JOU!

Je wordt al Gezinslid voor € 15 per jaar, als baby. Je kunt kiezen uit de boeken ’65 beloften van God voor uw kind’ en ‘Met de ogen en oren open’ als welkomstcadeau.

Als dreumes steun je ons voor € 30 per jaar of € 2,50 per maand. Je kunt kiezen uit de beide boeken als welkomstcadeau.

Peuters steunen ons voor € 5 per maand. Je kunt kiezen uit de boeken ’65 beloften van God voor uw kind’ en ‘Met de ogen en oren open’ als welkomstcadeau.

Als je kleuter wordt, steun je ons voor € 10 per maand. Je kunt als welkomstcadeau kiezen voor één van de boeken, een videogesprek of een online cursus.

Word je kind, dan steun je ons voor € 15 per maand en kun je kiezen uit alle welkomstcadeau’s: één van de boeken, een videogesprek of een online cursus.

Ja, ik word gezinslid van Gezinsfundament! Ik voeg me bij de familie als:

  Baby - ik steun Gezinsfundament voor € 15 per jaarDreumes - ik steun Gezinsfundament voor € 30 per jaarDreumes - ik steun Gezinsfundament voor € 2,50 per maandPeuter - ik steun Gezinsfundament voor € 5 per maandKleuter - ik steun Gezinsfundament voor € 10 per maandKind - ik steun Gezinsfundament voor € 15 per maand

  Welk welkomstcadeau zou je graag willen?
  Het boek '65 beloften van God voor uw kind' (Bijbels dagboek voor ouders)Het boek 'Met de ogen en oren open' (Als gezin Gods stem ontdekken)Videogesprek met onze psychologe (beschikbaar vanaf kleuter)Een online cursus (Geloofsopvoeding of Liefdevol bijsturen) volgen (beschikbaar vanaf kleuter)Ik hoef geen welkomstcadeau, waardoor mijn volledige donatie ten goede komt aan Gezinsfundament

  Naam:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:

  IBAN-nummer:*

  Ja, ik ga akkoord met afschrijving rond de 29e van de maand tot wederopzegging.*

  Ja, ik wil de nieuwsbrief van Gezinsfundament ontvangen.

  Vul ter bevestiging de datum van vandaag in:*

  De velden met een * zijn verplicht.