Gezinsfundament bestaat een jaar!

Gezinsfundament_1_jaarVandaag, 30 juni 2016, bestaat Gezinsfundament precies 1 jaar! Vorig jaar op 30 juni mochten we met het toen net gevormde bestuur naar de notaris om onze plannen te laten bezegelen met een officiële oprichting. We kijken terug op een mooi jaar. We zijn dankbaar voor de vele mensen die hun betrokkenheid hebben getoond, donaties hebben gedaan, de seminars hebben bijgewoond en onze berichten hebben gelezen en gedeeld. Maar vooral zijn we dankbaar dat we een verschil uit mochten maken in gezinnen. We hebben in het afgelopen jaar zo’n 50 blogs geschreven, meer dan 150 berichten gedeeld via sociale media en een aantal seminars gegeven. Ouders hebben aangegeven geïnspireerd te zijn door wat we hebben gedeeld en met succes met onze tips aan de slag te zijn gegaan in hun gezin. Daar doen we het voor! 

Waarom zijn we ook alweer opgericht? Iedere ouder gunt zijn kinderen het allerbeste, maar niet iedereen weet hoe daar voor te zorgen. Onderzoeken laten zien dat ruim 25% van de ouders zich wel eens zorgen maakt over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van hun kinderen. Bovendien voelt bijna 17% zich incompetent als opvoeder. Maar het is Gods plan dat kinderen opgroeien in Zijn liefde: “Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben.” (Johannes 10:10b).

Daarom helpen wij ouders! Gezinsfundament geeft vernieuwende inzichten, inspiratie, praktische tips en ondersteuning op het gebied van de ontwikkeling en opvoeding van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar, gebaseerd op Bijbelse principes en wetenschap. Dit doen we door het verzorgen van seminars, het schrijven van blogs en het delen van tips, quotes en meer via sociale media.

We zien er naar uit het komende jaar ons werk verder uit te bouwen. Er zijn al een heel aantal kerken en een basisschool die ons uitgenodigd hebben om in het nieuwe seizoen een seminar te komen geven. Op onze website en via Facebook houden we je op de hoogte van de geplande activiteiten. We hopen en geloven dat we verder bij mogen dragen aan gezonde en stevige gezinnen, waarin kinderen tot bloei komen en ouders genieten van het ouderschap!

Ter gelegenheid van onze eerste verjaardag, geven we een boek weg. Hier lees je welk boek dit is en hoe je kans maakt.

Imke