Er is kracht in de Naam van Jezus


Tijdens de Sing-in op de afgelopen Opwekkingsconferentie, werd ik geïnspireerd door het verhaal van Sifra Bekx, zangeres van de band InSalvation. Zij deelde haar getuigenis van haarzelf als klein meisje en hoe haar ouders haar leerden over de kracht van de Naam van Jezus. Sifra deelt haar verhaal graag met jullie.

Sifra:

‘Als klein meisje had ik vaak nachtmerries of ik dacht dat er monsters onder mijn bed zaten. Maar ik heb geleerd dat ik daar niet bang voor hoef te zijn. Mijn ouders hebben me geleerd om, als ik bang was, hardop te zeggen:  “In Jezus naam, ga weg”. En ik heb als kind al ervaren dat die nachtmerries en angsten dan ook echt weggingen. Het uitspreken van Jezus naam heeft kracht. De betekenis van de naam Jezus is; Hij Redt. Er is niets groter of sterker dan die naam: Jezus! Wanneer we met elkaar proclameren dat Jezus onze Redder is dan zal het kwade moeten wijken en mogen we in vrijheid en Jezus bescherming leven.’

We hebben het voorrecht gekregen om het bijbehorende nummer van InSalvation, God who saves, hier met jullie te delen:

 

Sifra is zangeres bij de band InSalvation. Meer informatie over InSalvation is te vinden www.insalvation.com. Het album NEON, waar het nummer God who saves, op staat, is te kopen via hun website. Sifra, enorm bedankt voor het delen van je getuigenis en het lied! ‘En zij hebben hem’ [de duivel] ‘overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis’ (Openbaring 12:11a). We bidden dat dit verhaal vele ouders zal inspireren om hun kinderen ook te leren over de kracht van Jezus’ Naam.

Imke