Coaching

Heb je vragen over de opvoeding van je kind(eren) in de leeftijd van 0-12 jaar? Ben je zoekende hoe je het beste met het gedrag van je kinderen om kunt gaan? Of vind je het gewoon fijn om eens even iemand te laten meedenken over jouw aanpak? Stuur ons dan een berichtje, dan denken we met je mee! Dat kan via e-mail, WhatsApp of telefonisch. Voor een kort advies rekenen we geen kosten.

Over Imke
Graag vertel ik je ook iets meer over mezelf, zodat je weet van wie je het advies ontvangt. Mijn naam is Imke Wijnhorst. Ik ben moeder van een zoontje en ontwikkelingspsychologe. Al van kleins af aan vind ik het heerlijk om met kinderen bezig te zijn, ik was dan ook een trotse grote zus van een zusje en twee broertjes. Als tiener heb ik veel opgepast, daarna veel kinderwerk gedaan en een opleiding ontwikkelingspsychologie. Inmiddels ben ik zelf moeder en ben ik in mijn werk bij meerdere gezinnen thuis geweest om hen coaching te geven. Ik ben dankbaar dat God me deze mogelijkheid geeft. Ik deel graag Zijn liefde en wijsheid uit in gezinnen.

Als tiener heb ik zelf geworsteld met onzekerheid en ik heb dan ook ervaren hoe belangrijk het is om steun te ontvangen van liefdevolle mensen om je heen die in je geloven en je een zetje in de goede richting kunnen geven. Ik kan me inleven in mensen en zal je niet veroordelen. Ik heb een rustig karakter en luister graag naar jouw kant van het verhaal en jouw ervaringen. Ik hecht waarde aan een persoonlijke benadering.

Referenties

Els (moeder van twee kinderen): “Ik bad of God me nieuwe ideeën wilde geven hoe ik mijn kinderen het geloof kan meegeven. Toen zag ik op Facebook een berichtje van Gezinsfundament, dat je vragen mag stellen over opvoeding via WhatsApp. Wat een geweldig iets zeg!”

Barbera: “De laagdrempelige manier om contact met je te zoeken vind ik super fijn. Ik voel me echt gehoord wanneer ik met je mail en je mijn mails beantwoordt. Ik word er blij van en vind de manier van Gezinsfundament om laagdrempelig een professional te kunnen benaderen heel fijn en toegankelijk.”

Een echtpaar vertelt: “Wij hebben contact opgenomen met Gezinsfundament toen onze 6-jarige zoon gedurende een periode gedrag liet zien waar we even geen raad mee wisten. We probeerden wel om zijn gedrag in goede banen te leiden, maar kregen er geen grip op. Imke heeft even met ons ‘meegekeken’ via mail en telefoon. Uit de e-mails en tijdens het telefoongesprek merkten we dat ze er echt even de tijd voor nam om met ons mee te denken. Ze heeft ons helpen nadenken over mogelijke oorzaken van het gedrag en ons een aantal bruikbare tips gegeven. Door deze adviezen op te volgen hebben we het gedrag van onze zoon beter kunnen sturen. Ook voor hemzelf heeft het een hoop rust gegeven.
Een aantal weken later heeft Imke nog eens contact opgenomen om te vragen hoe het nu gaat. Dit hebben wij ervaren als een prettige manier van betrokkenheid. Wij bevelen Gezinsfundament van harte aan als je met vragen zit of gewoon eens even wil sparren over de opvoeding van je kinderen.”

 

Stel je opvoedvraag
Het is ook mogelijk je opvoedvraag direct te stellen via onderstaand formulier:

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Opvoedvraag*