Bruisend het jaar uit!


Vond je de adventkalender van Christelijk kindertheater Onwijz vorig jaar ook zo leuk? Goed nieuws: zij hebben dit jaar een heel leuk pakket ontwikkeld voor Oud & Nieuw! Zo kun je samen met je kind op een toepasselijke manier stilstaan bij God rondom de jaarwisseling.

Het open maken van het doosje is al een feestje op zich, zo leuk is het ingepakt. Diana en Ilse hebben er echt aandacht aan besteed om er een super leuke ervaring van te maken! In het pakket vind je een beschrijving en alles wat je nodig hebt voor vier hele leuke activiteiten om met je kind(eren) samen te doen. Zo gaan jullie samen bruisende lava maken, waarmee je ontdekt dat God altijd bij jullie is, ook in het nieuwe jaar. Jullie brengen samen een toast uit met zelfgemaakte kinderchampagne. Er zit van alles bij om leuke gebedsvuurpijlen te knutselen. En aan de hand van een aantal prikkelende vragen denken jullie samen na over het afgelopen en het komende jaar.

Er is goed nagedacht over het feit dat de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw maar kort is. Het is prima te doen om deze vier activiteiten in te passen in de laatste dagen van het jaar. Het fijne van het pakket is dat je zelf de ideeën niet hoeft te bedenken, maar dat alles kant-en-klaar is. De beschrijving is duidelijk. Je hoeft alleen maar een moment te vinden om dit met je kinderen (in de basisschoolleeftijd) te gaan doen. Je kunt alle vier de activiteiten achter elkaar doen, of verspreid over een aantal dagen. Misschien vinden jullie het bijvoorbeeld leuk om de kinderchampagne op oudjaarsavond te maken, zodat je om twaalf uur samen kunt proosten op het nieuwe jaar!.

Hoe je het ook inpast in de laatste dagen van het oude of de eerste dagen van het nieuwe jaar: ik wens jullie in elk geval heel veel plezier ermee! Hier kun je het pakket bestellen. Alvast een mooie, gezegende jaarwisseling gewenst en heel veel goeds voor het nieuwe jaar!

Imke