Bouw mee

Wil jij samen met ons bouwen aan sterke gezinnen? Er zijn diverse mogelijkheden om ons werk te ondersteunen. Naast je gebed, kun je financieel bijdragen op één van de onderstaande manieren, soms zelfs zonder dat het jou zelf geld kost. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je op een andere manier meebouwen? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Online gevenJe kunt ons werk ondersteunen door een donatie te doen. Maak een gift over op rekeningnummer NL12 RABO 0304 8313 60 ten name van Stichting Gezinsfundament in Harderwijk. Wil je blijvend betrokken worden bij het werk van Gezinsfundament? Word dan gezinslid van Gezinsfundament: jij steunt ons… wij steunen jou! Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Je ontvangt dan een welkomstgeschenk.


Online shoppen
Meebouwen zonder er zelf in je portemonnee iets van te merken? Dit kan wanneer je online winkelt via één van de vele bekende webwinkels. Dat is mogelijk door middel van SponsorKliks.

 

 

VerzekeringJe kunt ons ook ondersteunen door een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Jabes Verzekeringen. Bij deze christelijke tussenpersoon ben je betrouwbaar en transparant verzekerd. Voor elke nieuwe offerte en klant, doneert Jabes Verzekeringen een bedrag aan Gezinsfundament.

 


Geef
Het is ook mogelijk om via iDEAL een gift over te maken aan Gezinsfundament. Heb je zelf creatieve ideeën om geld in te zamelen voor Gezinsfundament? Neem dan contact met ons op.